Hírek

2017 első továbbképzése

2017. január 30.

A Magyar Szinkronúszó Szövetség idén első alkalommal tartotta meg ingyenes továbbképzését. A január 28-29-én a Larus Étterem és Rendezvényközpontban megtartott eseményre több külsős előadó is elfogadta felkérésünket, a részvevők és a szövetség nagy örömére. A képzésre közel 50 fő kolléga jelentkezett.

Az első napon Jennyfer Gray előadásait hallgathatták meg a jelenlévők a „Kűrök pontozása: I. Végrehajtás, II. Művészi, III. Nehézségi fok” témában, majd ezt követte szintén Jennyfer előadása „a karmunka oktatása, rávezetés szárazföldi gyakorlatokkal”.

A képzés második napját Dubecz József Úr (TF) előadása nyitotta meg a „kondicionális képességekről általában és kondicionális képességek a szinkronúszásban” témájú előadásával.

Ezt követte Molnár Anna (koreográfus): koreográfiakészítés, zene és mozgás kapcsolata, mozgássor előadása, mely előadásban a hallgatók is aktív résztvevők lettek, különböző zenei hangszerek kipróbálása kapcsán.

Az ebédszünetet követően, Dr. Kamarás Gabriella a válogatott keretorvosa tartott tájékoztatót  sekély vízi ájulással kapcsolatos kiemelten fontos tudnivalókról az edző kollégák számára (oxigénhiányos edzés-módszerek alkalmazása és azok veszélyei), illetve a 2017-es doppingváltozásokról.

 

Köszönjük az előadók és a megjelentek a részvételét.

Versenynaptár

Nincs találat