Hírek

Kabalafigura pályázat

2016. február 12.

Budapest 2017 FINA Vizes Világbajnokság Szervező Bizottsága (továbbiakban: a Pályázat Kiírója) pályázatot ír ki a 2017. évi Úszó-, Vízilabda-, Műugró-, Műúszó- és Nyíltvízi Világbajnokság (a továbbiakban 2017-es FINA VB) egyeskreatív szimbólumainak megalkotására.  


A pályázat nyílt, azon bármely magánszemély, intézmény és gazdasági társaság is részt vehet. Egy pályázó tetszőleges számú pályamunkát nyújthat be, de minden pályamunkáját külön-külön kell benyújtania.  


A pályázat tárgya:   
Pályamunka a vizes világbajnokság kabalafigurájára:  A pályázónak javaslatot kell tennie a kabalafigura képi, vizuális megjelenésére (számítógépes grafika és kézi rajz egyaránt benyújtható), illetve a kabalafigura nevére. A pályázónak legfeljebb 1000 karakteres indokolást kell benyújtania a kabalafigura megalkotásának gondolatiságára vonatkozóan.  


A pályázat elbírálása:  
A Pályázat Kiírója a benyújtott pályamunkák elbírálását követően és a bírálat eredményéről a pályázókat értesíti. A Pályázat Kiírója nem köteles indokolni, miért döntött egy-egy pályamunka elfogadása vagy elutasítása mellett.  


A pályázat díjazása:  
A győztes pályázót 550.000 Ft + Áfa díjazás illeti meg. 


A pályázás feltételei:  
A győztes pályázók a kabalafigura és nevének felhasználási jogait átadják a Pályázat Kiírójának és vállalják, hogy azok felhasználásával kapcsolatosan további igényeket nem támasztanak.  
A Pályázat Kiírója fenntartja a jogot, hogy az egyéb, nem győztes pályázatok esetében is - díjazás ellenében -, teljes használati jogot szerezzen, illetve, hogy a megvásárolt pályamunkákon - a pályamunkák lényegét nem érintő - módosításokat hajtson végre.
 
A Pályázat Kiírója fenntartja továbbá a jogot, hogy a kabalafigurák esetében a figurára vonatkozó rajzot és a figura nevére vonatkozó névjavaslatot elválassza egymástól, és akár más-más pályamunkákhoz tartozó rajzot és nevet párosítson össze. Ebben az esetben a Pályázat Kiírója külön díjazza a győztes rajzot és a győztes nevet, a díjazást megosztva 70-30 %-ban a győztes rajz és a győztes név között.  
A pályamunkákat kizárólag elektronikus levélben lehet benyújtani, a office@fina-budapest2017.com E-mail címre. A kabalafigurára benyújtott pályázat esetében a grafikát az elektronikus levélhez csatolt fájlként kell benyújtani, melynek teljes mérete nem haladhatja meg az 50 MB-ot.  
A pályázónak a pályamunka benyújtása mellé személyes adatait és elérhetőségét csatolja.  A pályázó a pályamunkát benyújtó elektronikus levél elküldésével nyilatkozik arról, hogy a benyújtott pályamunkájával kapcsolatos minden szerzői joggal rendelkezik, illetve arról, hogy a pályázati kiírásban foglaltakat tudomásul vette és elfogadja.  
A személyes adatok hiányában a benyújtott pályamunkát a Pályázat Kiírója nem bírálja el.  


A pályamunkát tartalmazó elektronikus levél elküldésének határideje: 2016. február 29.     

 

Budapest, 2016. január 21.  

    
Szántó Éva
A BP2017 N Kft. ügyvezetője     

Versenynaptár

Nincs találat