Az év szinkronúszója

 

Az Év Szinkronúszója díj 

Az "Év szinkronúszója" díjat a Magyar Szinkronúszó Szövetség vezetése ítéli oda azoknak a sportlóknak akik kimagasló teljesítményt értek el az adott éveben.

Év szinkronúszója 2017

A Magyar Szinkronúszó Szövetség elnöksége, a Szakmai Bizottság javaslata szerint, a 2017-es évben nyújtott teljesítménye alapján megválasztotta az idei év díjazottjait.

 A sportolóknak és edzőiknek szeretettel gratulál az elnökség és további szép sikereket kíván.

Év szinkronúszója 2016

A 2016-os évben nyújtott teljesítmények alapján a Szakmai Szakfelügyelő Bizottság javaslatára az szövetség vezetése megválasztotta az idei év díjazottjait. Rendhagyó módon ebben az évben két felfedezettet is jutalmazott az Elnökség a kimagasló teljesítményük érdemeként.

A 2016-os év díjazottjai:

Év szinkronúszója 2015

Az idei évben is megválasztásra kerültek a honi szinkronúszás legjobbjai a technikai igazgató és a Szakmai Szakfelügyelő Bizottság javaslata alapján. A díjak átadására a 2015. december 19.-én esedékes edzőtovábbképzést követően kerül sor a Komjádi uszoda tanácstermében.

A 2015-ös év díjazottjai:

Év szinkronúszója 2014

2014-ben december 19-én került megrendezésre az "Év Szinkronúszó"-ja díjátadó, a Trattoria Pomo D'oro étteremben. A díjazottak a szövetség vezetése alapján és egyéb szakmai szervekkel való egyeztetés után lettek kiválasztva.

A 2014-es év díjazottjai:

Díjjazottjainknak ezúton is gratulálunk és további sikereket kívánunk!

 

Versenynaptár

Nincs találat