Hírek

Espana Sincro 2017. május 26-28.

2017. május 24.

Espana Sincro 2017. május 26-28.

Felnőtt szinkronúszó válogatottunk hétvégén a Kanári-szigeteken, a spanyol kupán fantasztikus eredményekkel szerepelt. A helyszín is kivételes volt, Las Palmas, a Kanári-szigetek fővárosa, köszönhetően az Atlanti-óceánnak, átlagosan kellemes 21,3 C klímája miatt igen népszerű. Sportolóink szóló, duó és csapat kűrökkel mérettették meg magukat a versenyen.

Résztvevők:

Dávid Janka Krisztina, Hungler Szabina, Kassai Kamilla, Kertai Lili, Kézdi Fanni, Kiss Szofi, Lukovszky Sarolta, Péntek Lili Hajnal, Rényi Luca, Riemer Alexandra Barbara, Schwarcz Anett Dóra, Thuróczy Karolina Mylan, Natalia Tarasova (szövetségi kapitány), Árkovics Petra (válogatott edző), Kobolák Gabriella (versenybíró).

Hazánk két versenyzője volt érdekelt az FINA World Series spanyolországi állomásán az Espana Sincro-n, egyéni szabad programban. Rényi Luca 75,36 pontot kapva a 8. helyet szerezte meg a 18 versenyzőt felvonultató versenyszámban, ami nagyon szép teljesítmény. Kiss Szofi óriási bravúrral és szép versenyzéssel, 78,93 ponttal a dobogó harmadik fokára álhatott fel, mely óriási eredmény! Versenyzőnk a világhírű spanyol Ona Carbonell-el és az ukrán Anna Voloshyna-val állhatott egy dobogón! Kiss Szofi- Schwarcz Anett kettősünk volt érdekelt a párosok szabad programjában, ahol a lányok kűrjükre 80,43 (!!!!) pontot kaptak és az 5. helyen végeztek a 24 páros közül! Elképesztő eredmény, hogy a bűvös 80 pontos határt elérték versenyzőink, mely bizonyítja, hogy jó úton haladunk! Csapatunk 4. helyezést ért el a rangos versenyen, szabad programban, 79,1 ponttal. A lányok a szövetségi kapitány szerint a szezon legjobb kűrjét futották, a kapott pontszám pedig óriási fejlődést mutat! Kiss- Szofi- Schwarcz Anett egységünk páros rövid programban 77,88 ponttal az 5. helyen végzett a 20 párost felvonultató versenyszámban. Szívből gratulálunk az elért nagyszerű eredményekhez sportolóinknak, és az őket felkészítő szakmai stábnak! Hajrá lányok! 

Eredmények:

Egyén technikai program

Egyéni szabad program

Páros technikai program

Páros szabad program

Csapat rövid program

Csapat szabad program

 

Versenynaptár

Nincs találat