Hírek

Novemberi továbbképzés

2016. november 28.

A Magyar Szinkronúszó Szövetség idén utolsó alkalommal tartotta meg ingyenes továbbképzését, melynek kiemelt támogatója az MVM Zrt. volt. A november 27-én a Larus Étterem és Rendezvényközpontban megtartott eseményre több külsős előadó is elfogadta felkérésünket, a részvevők és a szövetség nagy örömére. A képzésre harminc fő kolléga jelentkezett, de bízunk benne, hogy a jövőben ezt a számot meg is tudjuk majd duplázni.

A képzést Dr. Petrekanits Máté (TF)- A teljesítménydiagnosztika alkalmazásának tapasztalatai- Kiválasztás, felkészítés, beválás a teljesítmény élettani vizsgálata tükrében előadása nyitotta meg, melyet az érdeklődők nagy figyelemmel követtek nyomon.

Ezt követte Dubecz József Úr (TF)- A koordinációs képességekről általában és koordinációs képességek a szinkronúszásban előadása, mely a szinkronúszók vízbeli koordinációjára helyezte a hangsúlyt. 

Az ebédszünetet követően még két előadást hallgathattak végig a jelenlévők, elsőként Dr. Berkes István (TF)- Sportsérülések megelőzése és kezelése a sportban címűt, mely szintén a sportágunkra jellemző sérülés veszélyeire és kezelésére fókuszált. Az utolsó előadás egy beszámoló volt a Párizsban tartott LEN Clinic-en hallottakról, melyet Felföldi Andrea, Temesi Szandra és Várnai Zsuzsanna "tolmácsolt" a jelenlévő érdeklődőknek.

A Magyar Szinkronúszó Szövetség továbbra is elkötelezett híve az edzők és versenybírók folyamatos továbbképzésének, ezért  2017-ben folytatja képzési programját.

 

 20161127_164849.jpg

 20161127_145813.jpg

20161127_104327.jpg

 

mvm group kerethez igazitott-02.png

Versenynaptár

Nincs találat