Hírek

Szövetségünk is támogatja a Bethesda Kórház égési osztályát!

2017. november 16.

Adj JELet magadról! Támogassuk a Bethesda Gyermekkórház Égési Osztályát!

Évente számos esetben fordul elő, hogy gyermekek szenvednek égési sérülést. Ezekkel a gyermekekkel mindösszesen két helyen foglalkoznak az országban, az egyik ilyen intézmény a Bethesda Gyermekkórház. A kórház fáradhatatlan munkával dolgozik a sérültek minél gyorsabb javulása érdekében, de a hatékony munkájukhoz elengedhetetlenül szükséges a megfelelő géppark, a fejlett műszerek.

A blans.hu online magazin egy ilyen, kiemelten fontos, ún. bőrrácsozó gép megvásárlását tűzte ki célul a jótékonysági akció keretében, ezzel segítve a Kórházat és ezzel együtt a sérült gyermekeket.

A gép megvásárlásához szükséges pénzösszeg előteremtését pólókkal álmodta meg a magazin. A pólókra Horváth Dóri divattervező alkotott 14 féle óvodás jelet, innen a kampány szlogenje, adj egy JELet.  A 15. jel pedig Rúzsa Magdi énekesnő koncertsorozatának szimbóluma lett, az énekesnő ugyanis örömmel csatlakozott az akcióhoz.

A kezdeményezésről hallva a Magyar Szinkronúszó Szövetség azonnal támogatását fejezte ki és letette a voksát a kampány mellett. A Szövetség a 2018-as Junior Szinkronúszó Világbajnokságra készülő válogatott tagjainak, valamint az edzőknek és a szövetségi kapitánynak pólókat vásárolt, így segítve elő a Bethesda Gyermekkórház számára a gép megvásárlását.

Kérjük, támogassa Ön is az égési sérült gyermekek minél előbbi gyógyulását!

A pólók megvásárolhatók november 20-30. között az alábbi címen

H.R.V.T üzlet, 1052 Budapest, Bécsi utca 1-3. 

Versenynaptár

Nincs találat