Hírek

XXVI. Gyermek és Junior Országos Bajnokság

2018. április 7.

Teljesen érthetően ünnepi légkörben zajlottak az ünnepi színhelyen a Duna Arénában, mondhatni a Magyar vizes sportok szentéjében az országos gyermek és junior bajnokság első napi versenyei. 

“A sportág hazai történetében ez már a XXVI., de ilyen csodálatos környezetben még nem rendeztek széles e hazában műúszó viadalt - mondta joggal Iker Bernadett a szövetség elnöke, - köszönet az uszoda üzelmeltetőinek.” Az újjávarázsolt Duna Aréna dícséretére szólt, hogy ezzel az eseménnyel nyitotta meg a feledhetetlen világbajnokság után újfent verseny számára a kapuit.

SZJ_8322.JPG


Az egyedi környezet nem csak a versenyzők hanem az edzők hangulatát is megszabta, magával ragadta, egészséges légkörben feszültség mentesen zajlott ebben a szubjektív sportágban valamennyi verenyszám.
A világkupára és a junior világbajnokságra történő felkészülés érdekében a klubcsapatok mellett a válogatott külön egységben indulhatott, így a junior számokban két eredményhirdetés zajlott. 
Az egyesületi edzők dícséretére szól, hogy a majdani nemzetközi sikerke elősegítése érdekében egységesen a megszokott módon a válogatott rendelkezésére bocsájtották legjobbjaikat.

Az eredmények ITT megtalálhatók.

Versenynaptár

Nincs találat